Over ons

Karin – Zeilmakerij Vrolijk

Wij zijn Karin Oudshoorn en Robert Smeets. Partners. Zowel thuis als op de zaak.

Opgevoed door een timmerman en een coupeuse, niet vreemd dat ook ik voor het ambachtsleven heb gekozen. Mijn passie voor ambachtelijk vakwerk en creativiteit in combinatie met de interesse in de mens en hun idee maken Vrolijk Zeilmakerij. Daarbij streef ik samen met de klant naar praktische ideeën en oplossing. Als het goed en eenvoudig kan, dan doen we dat. Mag het extreem en mooi, dan is daar ook voor te kiezen.  Uiteindelijk is er voor mij niks leukers dan met mijn handen bezig zijn, unicums maken in opdracht van een persoon of bedrijf die daar vervolgens weer veel plezier of profijt van heeft. Dat ben ik, dat zijn wij. Dat is Vrolijk Zeilmakerij.

“We doen het niet alleen”

Binnen Vrolijk Zeilmakerij beschikken we over een grote diversiteit aan kunde en kennis. Het wordt vaak gezegd: als team ben je sterker. Voor ons geldt dat echt. Ons team maakt ons sterk omdat ieder zijn eigen specialiteit heeft binnen de zeilmakerij. De veelzijdigheid in ons bedrijf is dan ook onze kracht. En zonder de juiste mensen, het juiste team, lukt dat niet. Wij hopen dat het enthousiasme dat wij hebben voor de zeilmakerij, door elke klant of bezoeker wordt gevoeld.

In de zeilmakerij is mijn partner Robert de rechterhand voor het hele team. Niet alleen voor al het telefoon, internet en e-mailverkeer, ook de buitendienst is zijn terrein. Voor de montage van de voorzeilen, overkappingen enz. is hij de man. Zijn ervaring en twee rechterhanden hebben hem nog nimmer in de steek gelaten. Dankzij zijn werkervaring op het gebied van inkopen en contact leggen met vertegenwoordigers/leveranciers is het, dat wij de juiste materialen op voorraad hebben van een goeden kwaliteit.

Robert – Zeilmakerij Vrolijk

Sinds 2010 is de zeilmakerij volledig in ons beheer. Sinds die dag is het ons doel is om service en kwaliteit te leveren maar niet zonder een dagelijkse dosis Vrolijkheid toe te voegen. Als het kan lachen we graag. Hier geen spook van negativiteit of chagrijn 😉

We hopen de zeilmakerij nog jaren voort te zetten. Met een traditie en historie die teruggaat tot het jaar 1872, de oprichtingsdatum van Vrolijk Zeilmakerij, gaat dat lukken! En echt, veel van de kennis en service uit al die jaren is nog steeds terug te vinden in ons huidige bedrijf.

Vragen over ons of ons bedrijf? Kom gerust langs, de koffie staat klaar. Of bel of email ons. Wij laten graag van ons horen.

Karin & Robert

Schokkerweg 26
2583 BH Den Haag
(Scheveningen Haven)

Tel: 070-3554957
Fax: 070-3552138

info@zeilmakerijvrolijk.nl