Over ons

Previous
Next

Wie zijn wij?

Wij, Karin Oudshoorn en Robert Smeets, zijn het hart van Zeilmakerij Vrolijk. Partners, zowel thuis als op de zaak. Met onze gezamenlijke passies voor ambachtelijk werk van de hoogste kwaliteit, in combinatie met creativiteit en interesse voor de mens en zijn idee vormen wij het hart van Zeilmakerij Vrolijk. Daarnaast werken wij samen met een hecht en zeer kundig team, bestaande uit ervaren vakmensen die met veel enthousiasme onze klanten het beste maatwerk leveren.

Als team ben je sterker
Binnen ons team heeft ieder zijn eigen specialiteit. Juist deze diversiteit in de kwaliteiten van onze mensen zorgen ervoor dat wij een veelzijdig bedrijf zijn. Van eenvoudige klussen die met veel precisie moeten worden uitgevoerd, tot meer extremere klussen waarbij er meer out-of-the-box moet worden gedacht: Zeilmakerij Vrolijk doet het allemaal met veel plezier. Juist omdat ons team bestaat uit werknemers met verschillende specialiteiten, kunnen wij onze klant altijd van de beste service en ambacht voorzien.

Ambacht en kwaliteit sinds 1872

Sinds 2010 hebben wij de zeilmakerij volledig onder onze hoede. Ons doel is om onze klanten te voorzien van diensten en materialen van de hoogste kwaliteit en daarnaast om hen de beste service te bieden. Bovendien vinden wij een optimistische insteek erg belangrijk. Niet voor niets heten wij immers Zeilmakerij Vrolijk! Wij hopen de Zeilmakerij, opgericht in 1872, nog jaren voort te zetten en nog veel klanten gelukkig en tevreden te maken met de diensten die wij bieden. Veel van de kennis en service die Vrolijk destijds al aanbood is nog steeds terug te vinden in de ethiek van het huidige bedrijf.

Contact
Heeft u nog vragen? Of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord! Uiteraard bent u ook altijd welkom om langs te komen voor een kopje koffie op thee. Voor een accurate prijs indicatie, verzoeken wij u zo veel mogelijk beeld materiaal en maten door te sturen of mee te nemen. zodat er samen zorgvuldig gekeken kan worden naar uw wensen.

Dit zijn wij

Robert

Karin

Onze partners