Nieuwe Jachtzeilen

Wij waren al het vertrouwende adres voor alle – wedstrijd – jachtzeil reparaties en leveren nu ook   Apollo Sails en Banks Sails zeilen. Het is soms niet eenvoudig om tot een goed advies te komen. Bij voorkomende gevallen maken wij dan ook graag gebruik van de expertise van deze zeilmakerijen. Het gaat er tenslotte om dat er een juiste keus gemaakt wordt, binnen een budget dat bij een boot, windtype of eigenaar past. De volgende type jachtzeilen kunnen wij namens de jachtzeilmakers aanbieden voor zowel de cruiser als de wedstrijdzeiler:

  • grootzeilen
  • fokken en genua’s
  • lichtweerzeilen, gennakers, spinnakers & code zero’s
  • stormzeilen (ook oranje)

Wij proberen in ieder geval onbevooroordeeld te adviseren. Voor de meeste type doek, laminaten en membraanzeilen hebben wij voorbeelden liggen. De reparaties en/of aanpassingen voeren wij in onze eigen zeilmakerij uit. 

Voor Apollo Sails en Banks Sails gelden dat de zeilen in SMAR Azure ontworpen worden. Dit is het  toonaangevende ontwerpsoftware voor toer- en wedstrijdzeilen van dit moment. Het inmeten van de nieuwe zeilen wordt ook altijd door een professional op de boot zelf uitgevoerd.

Kom langs op onze zeilmakerij of neem contact met ons op voor een offerte of meer informatie over de jachtzeilen.